nej, det är ingen bra dag

Nej, det är ingen bra dag. Mår piss. Har inte kunnat sova något. Känns som om någon hamrar på mina leder. Jag har ont i hela kroppen, ont i halsen, ont i tänderna. Svamp i hela munnen, också på tungan. Magen är det si och så med. Men det värsta är liksom trycket i huvudet. Som om hjärnan trycks ihop. Som om någon tar blodtryck på min hjärna.
Fan, jag vill bort från det här nu. Orkar inte. Vill inte. Vill bara bort.
Har gråtit nu på morgonen.
Är så inihelvetejävla trött på det här.
Känns som en dag när jag inte har lust att hålla uppe någon kämparglöd. Vill bara ligga ner och tycka att livet är förjävligt.
Snart ska jag till vårdcentralen och få min första vita-blodkropps-spruta. Kanske vänder det lite när den börjar värka om några dagar. Jag kan ju gången nu. Det börjar alltid med svamp i munnen som sitter kvar i flera dagar. Och sen rullar biverkningarna på.
Man kan lugnt påstå att biverkningarna rullat på.

Jag behöver er hjälp. Jag vill ha era råd.
Jag har några frågor:

1, Jag ska opereras 15 november på Divali. Jag vill nu veta allt om ärr, hur man tar hand om ärr. Hörde talas om en speciell kirurgtejp i Usa, som läker samtidigt, någon som vet?
2, Hur tar man hand om ärr på bästa sätt? Jag har ganska dåligt läkkött, ska tjepen vara på hela tiden. Hur länge? Vilken tejp?
3, Någon berättade att i Usa använder man annan ”tråd” att sy med, så att ärren blev extra fina, någon som vet?
4, Ska man massera ärren, vilken olja är bäst?

Sedan har jag frågor om min rehabilitering. Eftersom man måste söka nu, för att ha möjlighet att komma med på nåt.
Jag vill ju helst åka till ett ställe där jag får lära mig att läga levande föda och att träna. Nu ska jag försöka hitta ett ställe som kan passa mig efter operationen och strålningen. Vi får ju stöd från Landstinget. Vart ska jag söka mig?
1, Någon som varit på Vidarkliniken? Bra och dåligt?
2, Masesgården? Bra och dåligt?
3; Mösseberg? Bra och dåligt?

Har jag missat något bra ställe som Landstinget ger rehabilitering till?

Nej, idag är ingen bra dag. Håll tummarna för att det blir bättre. Men jag är ledsen och har ont.

2
2