lycka

Lycka är; hemgång.
Alldeles nyss kom provsvaren.
En vanligt frisk människa bör ligga runt, eller över fem när det kommer till de vita blodkropparna. När jag kom in här på lasarettet var mina värden 0,2. Så ni fattar hur lågt. Sakta har de stigit uppåt. Igår var de på 1,7 och jag bad till gud att de skulle fortsätta stiga, och gärna lite mirakulöst. Nu hade de stigit till 2,7. Och jag får förmodligen åka hem i eftermiddag.
Jag är så glad. För i kväll kommer Mira och hennes sambo/kille Anthony till Båstad och det skulle vara så skönt att få vara där och ta emot.
Jag är så glad.

Så glad.

10 reaktioner på ”lycka”

  1. Fantastiskt och så tokhärligt att läsa om det här beskedet! Jag kan bara ana hur befriande det måste kännas och lite som högsta vinsten i just de här dagarnas kråksång. Tusen tankar till dig.

  2. Skönt att du får komma hem. och att du mår bättre ta emot all kärlek du bara kan för den helar. Kram du goa kvinna

  3. Tänker på dig. Även om vi bara träffats på en helgkurs hos Viveca (atmayoti) så finns du i mitt hjärta eftersom jag började yoga mha Vivecas och din DVD, numera är jag själv yogalärare sedan några år tillbaka. Jag har dina böcker och flera av mina elever har dem också.Tänker på dig mycket, speciellt när jag är ute med min hund, då jag har tid för tankar och eftertanke. Ta hand om dig så mycket du kan och be om hjälp så du får den vila du behöver. Sänder all min kärlek till dig. //Lizette

  4. Denna förunderliga sak…kallad livet. Är det när man är sjuk man riktigt uppskattar livet? Tänker på livets motsatser…glädje, sorg…
    Jag följer vissa bloggar. Din situation drabba tag i mig som om det vore jag själv..Kan hända vem som helst att vi blir sjuka. Sedan följer jag nästa blogg, den nyblivna mamman som bloggar från BB. Livet är för motsägelsefullt ibland..men så ska det vara.
    Sedan allt gnäll vi gör för mindre grejer…man får perspektiv. Kämpa Karin, jag vet du gör det…Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *