efterlysning – ge mig era bästa tips

Måndag, mån dag. Inte vet jag, men idag är en sån där dag man vill ska gå fort över. Allt i mig gör ont. Kroppen ömmar, ska alldeles snart ha mens. Det känns som att jag är alldeles vattenfylld, och därför gör det så ont när jag ska böja, sträcka, stretcha och tänja. Yoga idag var hemsk, snälla fröken Charlotte förstod och pushade inte på så där som hon annars brukar göra.
Hela jag och min kropp framförallt var som ett vattenfyllt motstånd.
Jag är pmsig på ett sätt som är destruktivt, ni vet när man bara känner sig ledsen, tycker att alla är dumma, världen är dum, man själv är dum och allt är fel.
Det känns som att jag klämt in mig i en liten för liten tröja, dessutom är den ut-och-in, och det skaver och känns bara fel.
Det blir bara värre och värre de här besvären.
Pms som gränsar mot klimakteriet och jag vet det kan ta tio år det här, och hur tror ni det känns ?
Därför ber jag er nu.
Ge mig era pmshistorier, ge mig era bästa tips mot pms.
Jag vill veta allt, krämer, hormoner, helst så rent som möjligt, alltså örter och inga kemikalier. Ja, ni fattar. 
0
0