skogens konung

I morse när vi var på Björkö, möttes vi av den här älgkalven. Han bara stod där, mitt i skogsbrynet och tittade på oss. Så cool, skogens konung. Jag älskar att vara så nära det riktigt fria. En helt annan sak att stå nära en älg på riktigt i naturen, än att stå och titta på inhägnade djur på Skansen.
Jag var tvungen att slå upp vad ett möte med älgen symboliserar. Det här var svaret:
Älgen är ett tecken på kraft, skönhet, uthållighet och värdighet. Älgen har kraft att forcera hinder. När rådjuren går genom skogen tar de gärna en omväg runt saker som står i dess väg, medan älgen plöjer rakt igenom dem. Om det finns hinder i ditt liv som skapar svårigheter är älgen ett tecken som säger att du ska använda din kraft och styrka och gå rakt igenom det.  Näe, nu är det no pardon. Tack!
0
0