det är lite Putin över mig

Du ser INTE ut som på dina bilder. Det får jag höra ganska ofta. Näe, jag vet. Jag kan se olika ut, typ jämt. Ibland känner jag faktiskt inte igen mig själv. Men jag tror att det kan ha med att göra att jag ofta är sminkad på bilderna i böckerna och om jag är med i en intervju, medans de flesta träffar mig i privat och då är jag oftast osminkad.  Ofta får jag höra att jag är lik den här vackra, begåvade helt underbara människan. Jag har lite svårt att ta ta det:

Eller så tycker de att jag är lik:

Patricia Arquette. Jag kan se vad det är folk tycker att jag är lik dem på, men näe, själv tycker jag och har alltid tyckt att jag är lik den här killen:

och den här:

Jag tycker att jag är lik Putin och Halvan i duon Helan & Halvan.
Ser ni det jag ser?Men det kanske säger mer om min självbild att jag själv tycker att jag liknar olika män. Vem liknar du?
Jag kan ofta sitta framför teven och ”komma på” vilka som folk är lika. Det är väääldigt roligt.

3 reaktioner på ”det är lite Putin över mig”

  1. Jag brukar skämtsamt säga om mig själv att jag har världens vanligaste utseende 🙂 Och det beror på att jag i nästan alla sammanhang får höra att jag är lik någon. Åh, du är så lik min kusin, syster, kompis osv. Men det jag tror att människor ser då är något annat, inte själva ytan utan kanske mer något som vi har gemensamt. Tänker jag som gärna vill ha ett eget utseende :)!

  2. Håller med, det är jätteintresssant att se vem som liknar vem!Oftast har omgivningen en annan uppfattning om ens eget utseende än man själv har.

  3. Jag trodde bara att det var jag som sysslade med det. Roar mig med leta likheter mellan människor i min närhet och kändisar. Utseende borde inte vara så viktigt, men kanske är det så att det är insidan som strålar igenom. Jag tycker i alla fall att jag är omgiven av vackra människor:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *