Mrs Jones ger rabatt

Ni vet ju att jag älskar Moonsuns härliga produkter och ni vet att jag numera också är deras, ja, vad ska man säga taleskvinna. Och JA jag använder bara deras hudvård. Och det ÄR världens bästa hudvård, för oss som är medvetna. Så därför känns det kul att tala om för er att ni får 15 % rabatt när ni beställer på deras webshop, som du hittar här:MOONSUNs webshop men glöm inte att fylla i kampanjnamnet eller koden, kanske man ska säga och den är: Mrs Jones

Kram, nu ska jag packa i morgon bitti åker jag till Indialand.

3 reaktioner på ”Mrs Jones ger rabatt”

  1. Tack Karin, ska testa deras produkter direkt. Hoppas du får en härlig tid i Indien, massor av kraft och styrka genom allt vad Indien ger.
    kram Annika C (gotländskan på yogan)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *