sånt man tänker på

Igår kom jag på en grej, nämligen sånt som jag tänkte så mycket på, och undrade över. Som att tv-legenden Lasse Holmqvist hade en vit hårtofs i sin mörka kalufs.
När jag var liten och tittade på tv, och han var programledare, vilket han var i många, många år, jag kunde nästan inte koncentrera mig. Och det där fortsatte upp i vuxen ålder, tyvärr.  Jag tänkte på det jag hört, att han hade fått den där vita strängen i håret av ett slag. Jag var så fascinerad av det. Ja, ni märker ju. Jag brukade tänka om han ramlat, gått in i en dörren eller slagit huvudet i en kant eller nåt. Eller var det ett slag av en tegelsten och hur hårt var slaget? Hur hårt måste man slå i huvudet för att hårfärgen ska ändras? Och är det ens sant?
Har ni såna här grejer som egentligen är ganska ointressanta, men som upptar mycket tankeverksamhet?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *