klassisk balett

När jag var lite flicka dansade jag balett och drömde om att få gå på riktiga balettskolan. Men jag fick aldrig någon uppmuntran, och slutade också efter några år. Men känslan av att dansa balett har liksom stannat kvar i kroppen, som en längtan. Igår tog jag min första klass i balett som vuxen, en nybörjarkurs. och det var helt fantastiskt. Och vilken träning. Jag är såld, och tänker hur ska jag få in mer dans i mitt liv. Fler klasser. Vill, vill.
Precis innan jag skulle gå iväg, postade Ellie, som är en kompis (och både dansare och yogalärare) den här på sin facebook. Titta och njut. Det är så vackert att man vill gråta. Och jag är så glad att jag hade den här filmen så färskt i minnet när jag klev in i danssalen.
Och musiken, hur fint är det inte att dansa ackompanjerad av ett piano.

så vackert

2 reaktioner på ”klassisk balett”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *