twitter och fina inlägg

Försöker twittra, det går inte bra. Man kan inte hitta mig på twitter. Jag måste gjort något fel. Jag är pinsamt dålig på allt som har med teknik att göra. Pinsam, helt enkelt. Så om det finns en twitterexpert, hjälp mig gärna. Hur ska man kunna hitta mig på twitter. Jag finns där, men det går inte att hitta mig….

Så nu har jag grämt mig över det, men så fick jag det här inlägget på min förra blogg, alltså på yourlife-bloggen. Jag blev sååå glad:

”Vill tala om att dina Cd har hjälp mig när jag gick in i väggen, utan dom hade jag inte varit där jag är idag…..köpt 5 st av dina cd och klör dom regelbundet…varje dag….min kropp har förnändrats och blivit smidigare, starkare, och jag har hittat ett lugn som jag aldrig haft tidigare……Lånade din lugn o ro yoga i månader på bibblan…denna månad ville någon annan låna den……Superkram till dig……från Ullis på Lidingö”

heja, heja alla som rör lite på sig. Vi måste röra på oss. Vi har bara den här kroppen, vi måste ta hand om den. För att orka, för att inte ha ont i kroppen och för att gilla oss själva.
En kropp som rör på sig, gillar sig själv mer.

2 reaktioner på ”twitter och fina inlägg”

  1. Hej, äntligen kan jag svara på kommentarer. Det ska stå @karinbjorkegren. Men det ska gå att söka på mitt namn dvs Karin Björkegren. Hoppas du hittatr. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *