facedolls i väla

Högt och lågt. Idag följde jag med mina grannar till Väla centrum utanför Helsingborg. Pino behövde hundmat och närmsta djuraffär är typ där. Vi strosade runt bland alla reor, och centrumet är verkligen sjukt stort. Vi åt både lunch och tog en fika där. Efter några timmar upptäckte jag hur trött jag var, för det är nåt med stora centrum utan fönster. Det är nåt med luften… som inte finns. Jag blir helt slut efter bara nån timme. Och så är det väl det här med att ha en känslig personlighet, för man blir trött av alla människor som man möter. Av alla intryck.
Nu ska jag inte oja mig mer över det, utan visa er en docka som man köpa. Jag höll nästan, jag säger nästan på att köpa den. Tänk mitt ansikte, tror ni Ray skulle bli glad?

 Eller han kanske hade velat ha Sylvester Stallones bild. Tror ni det varit en storsäljare i jul. Ja, facedolls alltså?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *