4 reaktioner på ”tillbaka här igen”

 1. Hej!
  Har läst din blogg under hela tiden på Yourlife och planerar att följa dig här med.
  Jag undrar om du skulle kunna skriva lite mer om hur man lär sig/tar del av de andra delarna av yogan, förutom asanas? Jag gör ashtangayoga varje dag, förutom lördagar, och går på en mysorekurs en gång i veckan och är nyfiken på hur man hittar mantran, vilka texter man kan läsa osv?
  Tack för en toppenblogg!

 2. Hittade precis din blogg genom en väns länk på fb. Läste mycket av det du skrivit och blev mycket imponerad och glad. Följer många bloggar om kändisar, hälsa, mode, livet med mera. Jag älskar att träna, hälsa,kost mm. Just nu inte yoga utan på friskis. Önskar att du skriver om livet i stort precis som du gör.Kärlek, relationer, tankar, känslor, mat, träning osv..Tack för en mycket bra blogg som jag med nöje kommer att följa!
  Mvh Alexandra Sundholm (du kan hitta mig på fb om du är nyfiken på vem jag är)

 3. Har följt din blogg både tidigare här på Yogavita och nu senast på Yourlife. Tycker din blogg alltid har ett mycket bra och blandat innehåll, så fortsätt gärna i samma anda. Läste att du ska utbilda dig inom ayurveda, det skulle vara spännande att höra mer om och vad du gör för upptäckter där.

  Tack för en jättebra blog och tack för att du delar med dig!

  //Helena

 4. Tack för att ni läser och att ni säger vad ni vill ha. Ska tänka på det. Yogavita finns som en grupp på facebook, där kan man se när jag har kurser och sånt. Det är bara att gå med i gruppen om man vill !!!
  Kram och tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *