Bästa märket – Moonsun nu på Yogavita

För fyra år sedan, tror jag det var, kom jag i kontakt med Moonsun. Jag gjorde ett reportage om allt man kan göra för att föryngra huden, utan att använda kniven eller spruta botox eller restylan i kroppen. Jag testade Moonsuns lpg-behandling för att morverka rynkor i ansiktet. Efter den dagen blev inget sig likt. Numera använder jag bara Moonsuns produkter. Jag tvättar av ansiktet med deras rengöringsolja. SEdan torkar jag bort oljan med deras fina ansiktsvatten och efter det smörjer jag in huden med ansiktsoljan. Och min hud? Jo, den mår bättre än någonsin.
Jag tycker att jag fått mycket finare hud sedan jag började med deras produkter och då och lyxar till tillvaron med deras fantastiska behandlingar. läs mer om dem på www.moonsun.se.
Nu har jag blivit deras första återförsäljare, så i sommar kan du köpa Moonsuns produkter på Yogavita i Båstad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *