Nyhetsbrev från YogaVita

Namaste
Nu går det undan. Snart är det vår, och så svisch så är det plötsligt sommar. Här kommer lite information om vad som händer månad för månad – ända fram till sommaren på YogaVita.
Jag ger en helgkurs i månaden i både Stockholm på studion Mysore-Stockholm och i Båstad på min studio Yogvita, för mer information om kurserna mejla mig på yogavita@telia.com, eller gå in och läs om helgkurserna på min hemsida www.yogavita.se.

Aktuella datum för Båstad är Mars: 4-6/3, April 22-24/4, Maj 20-22/5

Aktuella datum för Stockholm är Mars: 11-13/3 April: 1-3/4 Maj: 13-15/5

För dig som vill bli lärare i Gravidyoga, så har vi en Gravidyogalärarutbildning 29/4-1/5 i Båstad. Jag rekommenderar den varmt, så har du möjlighet och går i tankarna om att bredda dig som yogalärare, slå till.

YOGA I SOMMAR Det är dags att boka in sommaryogan på Yogavita i Båstad. Från midsommar och fram till mitten av augusti har du möjlighet att yoga. Boka dina veckor nu.

Gästlärare i sommar:

Du har väl sett att Petri Räisanen kommer 3-7/8. Anmäl dig nu, platserna går åt.

Natalia Paisano, auktoriserad av Pattabhi Jois, min fina lärare som jag går för här i Stockholm kommer ner för workshop 8-14/8. Mer info kommer snart på hemsidan.

Annat trevligt som händer på Yogavita:

Dvdserien Yogaliv – Sjätte april 2011, släpps yogadvderna under namnet Yogaliv som jag gjort tillsammans med Panvision. De går att beställa på nätet. De riktar sig till kvinnor och har titlarna: Gravidyoga, Förlossningsförberedande yoga, Mammayoga, Barnyoga, Tonårsyoga, Yoga för rygg & Nacke, Lugn & royoga, Energiyoga, 40plusyoga, Att åldras med yoga och Hormonyoga.

Jag har också precis lämnat in min tredje bok, som kommer att heta YogaErotica , där jag hävdar att sexlivet blir bättre med yoga. Planerad utgivning är till hösten 2011.

I augusti släpps min första yogabok Yoga för kvinnor, kommer att få titeln Yoga for women i Usa. Känns otroligt spännande. Den går redan nu att beställa på nätet, om ni vill ge bort en present till en vän som pratar engelska.

Vi ses väl på yogamattan
Kram Karin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *