Dotter till en mattelärare

haha jag skrattar ganska generat. Som en anonym kommentar skrev, så blir så klart inte 2+0+1+1 = 3, utan just 4. Jag kanske inte är min mammas dotter? För det är min mamma som var matte-, fysik- och kemilärare när hon jobbade. Nu är hon en glad pensionär som packar sin kapsäck och åker utomlands med pappa så ofta hon kan. Kanske är det du mamma som skrev kommentaren?
Föööörlåt. Rätt ska vara rätt, så klart.
Jag får skylla på att jag är fröken bråttom, att jag kanske hade förra årets siffra kvar i huvudet krampaktigt.
Tack, för påminnelsen.
Jag tycker dessutom att fyra blir en bättre siffra. Känns som ett positivare år, inte så spretigt utan jämnt liksom.
Så här skriver man om sifran 4 på www.twice.se
” Fyra(4) står för stabilitet. Nu har trean fått stadga och struktur.
Under dagar, år eller månader som vibrerar ”Fyra” är det bra att skriva kontrakter. Om man inte är en person som inte har några problem med auktoriteter, är en sådan dag/år/månad mycket god för att få chefens stöd och uppskattning. Du som har problem med auktoriteter, bör nu söka chefens stöd och göra bra ifrån dig. Under fyra influens kan man också känna att allt står still. Förändringar kan man inte göra eftersom fyran är ganska begränsande. Det handlar därför om att göra rätt ifrån sig och i stället för att försöka undfly situationen i stället försöka etablera sig på ett bra sätt.
Allt som har med kontrakt och förhandlingar att göra kommer att gå bra under dagar/år/månader som påverkas av talet fyra. Under fyrans influens stabiliserar man både relationer, verksamheter, jobbsituationer, m.m. Om man dejtat någon under en viss tid är en dag/månad/år som påverkas av ”fyrans” influens mycket bra att ta reda på om relationen blir varaktig eller ej. Det kan hända att två personer nu ingår äktenskap eller flyttar ihop.
Om du bor i lägenhet nummer 4 eller på en gata med nummer 4 kan du vänta dig stabilitet i det mesta: pengar, vänskapsrelationer, jobbsituation, m.m. För en del personer, i synnerhet för dem som haft det jobbigt under en period kan 4-an ge viss trygghet, liksom lugn och ro. 4-an kräver däremot även ansvar. Se till att behandla alla på ett vänligt sätt. Dina relationer blir inte många och kanske inte ens spännande, men de blir varaktiga och trygga. Det kan också hända att du behöver gå via tester för att få del av den här tryggheten, varför det är viktigt att du gör rätt ifrån dig. Visa respekt för alla!”

Jag tycker det låter som ett bra år. Hoppas ni tycker detsamma.
Kram på er.

1 reaktion på ”Dotter till en mattelärare”

  1. Ha, ha jag såg det där men tänkte att det var nån "hemlig kod" som inte jag fattade… Jo så blir det när man är Fröken Bråttom, jag känner igen det…
    Marie/Norrköping

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *