fitflop – get a workout while you walk

Bildtext: Det blev ett par silver fitflops.

Jag älskar flipflop – du vet de vanliga, havaianas, men ju äldre jag blir desto mindre funkar de för mina knän. Det är alldeles för platta och efter ett tag får jag ont i knäna. Vem vill ha on i knäna. Jag är så pass gammal att meningen ”Vill man vara fin får man lida pin”, inte riktigt funkar. Jag är för gammal för att späka mig, för gammal för att gå omkring och ha ont i knän, eller att mina fötter ska må dåligt. Näe, det bekväma är det enda rätta för mig.
Under tennisveckan här i Båstad, lanseras en hel del i utställningslokalerna på området. Tretorn gör inte bara gummistövlar, utan jympadojjor och snygga anorakar. Men… Äntligen hittade jag fitflopen, som jag sett en gång tidigare på en sminktjej jag jobbade med i början av sommaren. Jag tyckte inte hennes skor var särskilt snygga, men jag förstod att de måste var otroligt smarta. Tjejerna som jobbar med smink, och står ganska obekvämt över den de ska sminka, är måna om sina ryggar.
Så plötsligt fanns de där framför mig och jag köpte ett par, och har nu haft de varenda dag.
Vill du veta mer gå in på www.fitflop.com