backbending girl

Wow, måste jag säga. Polletten har trillat ner.
Jag går på ett backbendingyogacamp just nu, jepp det är precis det det låter som. Alla år jag harvat och harvat för att gå uppochneribrygga, uppochneribrygga och ta hälarna i kapotasana. Hm, det harvandet har med Natalia Paisanos hjälp gett utdelning.
Tack alla ni före som kämpat med mig.
Men det är nåt med Natalia, hon har lyckats få mig att förstå.

Hon har fått mig att hitta tillbaka till glädjen i yogandet igen. Att utmana mig själv, mer och mer – och min 45-åriga kropp vill bara ha mer. Säger den!
Jag har fattat var jag ska jobba, HUR jag ska jobba. Var mina svagheter finns. Tjofs, polletten trillade ner och jag kan utmana mig själv mer.
Så för alla er, som vill öppna upp lite mer i era hjärtan. Hänge er åt backbendingens vackra konst, där era kroppar är det finaste och bästa materialet, gå till Natalia. www.mysore-stockholm.se. Hennes fina lilla studio ligger i hörnan St paulsgatan – Björngårdsgatan.

5 reaktioner på ”backbending girl”

  1. Man blir lite avundsjuk, tänk att ha ett ställe att gå till varje morgon på mysore… Får nog sätta mig på tåget till huvudstaden… Låter härligt att du har kommit så långt vid 45, om jag tragglar på här hemma i 4 år så hoppas jag att jag också lär mig bakåtböjningarnas hemlighet vid 45. Tack för att du delar med dig:-)

  2. kom dit vettja! varje morgon står hon i sin yogasal, från kl 06.00 till 09.00. måndag till fredag. Lördagmornar har hon också klass, och så söndagar 08.00-10.00. DET är väldigt härligt att hon är där varje morgon.

  3. Va härligt du skriver om min GURU Natalia! Hon får oss alla att se fram emot bakåtböjningarna, de där man brukade avsky. Och trots ömma ryggar vill man hela tiden ha mer…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *