hjälp, jag kan inget om teknik

Det här är pinsamt att bekänna.
Jag kan inget om teknik.
Jag kan inget om datorer. Året är 2010 och Jag använder min dator som en skrivmaskin. Känns inte särskilt nydanande.
Jag vill köpa en pensionärsmobil. Jo, de finns. Stooora knappar och allt man kan göra är att ringa och ta emot samtal.
I min värld räcker det, eller nej jag skulle vilja att man kunde smsa. DEt har jag lärt mig.
Men i övrigt så – teknik tokar sig bara i mina händer.
Vad jag vill ha hjälp med nu, är hur man gör när man vill följa andras bloggar och det syns vilka man följer.
Tar tacksam emot tips.

2 reaktioner på ”hjälp, jag kan inget om teknik”

 1. Hej! Du kan lägga upp en blogglista i "högerspalten" på din blogg, där du redan har Bloggintresserade och Bloggarkiv.

  Eftersom du kör Blogspot så loggar du in som vanligt, sen klickar du på INSTÄLLNINGAR och därefter på LAYOUT och där kan du då sen välja SIDELEMENT. Klicka därefter på LÄGG TILL EN GADGET och välj BLOGGLISTA. Nu är det dags att börja lägga in adresserna till alla bloggar du följer. Sen kommer det automatiskt upp alla dessa bloggar i högerkanten på din blogg, och det mest praktiska tycker jag är att listan hela tiden uppdateras så fort ett nytt inlägg gjorts.

  Kika på min gamla Blogspot-blogg ifall du vill se hur det såg ut när jag körde blogspot! (Bytte sen till WordPress).

  Mvh,
  Maria
  peppen.blogspot.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *