hm, hur kunde det bli fel?


min dotter föddes inte 3 februari, utan 4:e februari. Jag tror min klocka går fel på datorn, eller nåt.
Här är hon i allafall, under täcket med sin kille A, på självaste morgonen.
SEdan löpte dagen fint, som avslutades med stort kalas i hennes pappas studio. 55 gäster, mat och en massa tal som tillägnades henne. Jag tror hon njöt av att fylla arton.
Det var en fin dag, nu är hon stor i höst röstar hon.
Åren går så fort, det är så tydligt när man har någon nära som man kan räkna åren på. Varje dag räknas.

2 reaktioner på ”hm, hur kunde det bli fel?”

  1. haha jag vet inte, men just min Mira, egentligen heter hon MiraStina, var ämnad att heta just det och inget annat. Mira betyder fred på ryska. Ängel på indonesiska och tydligen är också Mira en grekisk önskegud, enligt en grekisk kompis. Det betyder titta också på spanska. Och allt det där är hon, hon är den som ser, hon är en fredsängel och hon är allt man kan önska sig som mamma. Ho är salt, surt och sött. Hon är min helt enkelt. Men nu är hon 18, och sin egen. Men jag finns där när hon behöver.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *