Yoga på italienska

Så, var det klart. Följ med mig på en yogaresa till Italien 13-19/5 -2010.

Kärlek, mat och yoga – Yoga på italienska

Följ med mig på yogaretrat till Italien. Mitt andra land, där jag tillbringat många år. Bunkra upp med en vecka fylld av yoga och välmående. Vi bor i den renoverade delen av det som en gång i tiden var en greves privata residens, i en medeltida by i hjärtat av centrala Italien. Residenset som byggdes på 1500-talet, har en rik historia och är fullt av antika möbler. Residenset har en egen trädgård och ligger innanför murarna på den vackra byn. Här finns en 50 kvm stor yogastudio som en gång i tiden var stallet, och som är idealisk för yoga och annan gruppträning. Här har Alan och Lucy tagit emot yogagrupper sedan 1999. För bokning och mer info hör av er till www.inshapetravel.se

Här är en länk direkt till information om resan http://www.inshapetravel.se/resmal/italien/sabina-karin.asp

Non vedo l’ora. Ci vediamo in Italia!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *