en älva är sjuk

En kär vän till mig är sjuk. Mycket sjuk. Mitt hjärta går lite itu, varje gång jag tänker på det. Hon är så vacker, som en älva. Jag har aldrig sett någon, men om jag skulle rollbesätta en film, så vet jag vem som skulle vara älvan i filmen.
Men nu är älvan sjuk. Och jag skulle önska att jag var expert nu, bäst på det området, att jag kunde få ta itu med det och ställa allt till rätta.
Men jag är ingen expert, allt jag kan göra nu är att önska, tänka varma tankar så kärleksfulla att det där sjuka försvinner ur hennes kropp.
Att ljuset som sänds bränner bort det onda och fyller hennes kropp med liv och kraft igen.
Så även om ni inte vet vem hon är.
Jag kan intyga att få människor är så genomgoda som hon. Hon är en snäll människa och hon har en humor, som få. Hon är kul.
Hon är kul att vara med, man VILL vara med henne. Hon är oerhört älskad och omtyckt och hon är en sann yogi. Så om ni tycker om mig lite grann, var med mig när jag lovebombar henne. Hjälp mig att skicka så mycket styrka, kraft och kärlek så att det där onda försvinner.

7 reaktioner på ”en älva är sjuk”

 1. Min bror har nyss genomgått en lång behandling och är nu på bättringsväden från sin sjukdom, så jag förstår hur du känner dig. Jag sänder över tankar och kraft till dig att föra vidare. Tillsammans är vi starkare! Om Shanti <3 Linn

 2. min finaste,
  alla mina varma tankar till dig och din vackra älvan!
  du är den mest fantastiska vän man kan ha
  kram
  r.

 3. Vad fint du skriver om din vän, självklart skickar jag kraft.
  Hittade till din blogg idag och den hamnar genast på mina favoriter.
  Kommer snart tillbaka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *