Indisk tvätt

Idag, som är en tröttdag efter en ganska sömnlös natt, längtar mina ögon efter Indiens sköna färger. Vilda och modiga färgval. Här har en kvinna tvättat sina fina saronger och hängt de på en tvättlina bland grönskan. Vi behöver mer färg i Sverige, det är helt uppenbart. Man blir glad av färg.

2 reaktioner på ”Indisk tvätt”

  1. Samma här! Trött efter lite sömn, ögonen fastnar på rönnbären – det röda mitt i det vita. Visst behöver vi färg!

  2. Precis vad jag tänkte när jag häromdagen när jag såg ett program om Indien – så fina färger alla har på "kläderna"! Inget svart och grått och endast en med brunt vad jag såg. Underbara fina färger som man blir glad av. Där har vi mycket att lära, jag ska försöka tänka på det nästa gång jag väljer vinterjacka. Inte svart igen.
    Gott nytt år!
    Ta hand om dig själv och familjen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *