Gud är en yogi och han hör bön

Ja, Gud är nog en yogi och mina böner har han hört och jag känner mig så evinnerligt tacksam. Tack!
Min dator kraschade. Först fick jag virus i Indien, hem och laga hos min datahjälp, Engbohms på Norrtullsgatan. Säkert dyraste datastället i stan, men de är så trevliga och hjälpsamma. Sånt är mycket viktigt. SEdan åkte jag till Finland och där kraschade min hårddisk. Jag vet jag är en slarvmaja.
Två gånger på typ en vecka kastade jag mig, med andan i halsen, in hos Engbohms och nästan skrek om hjälp. Vilket jag fick, men väääldigt dyrbar hjälp. Hade säkert varit billigare att köpa en ny dator. Men har man ALLT i sin dator, så bara måste man få backup, och leta, leta efter allt i den. Bara några mejl har lyckats gå förlorade, annars tror jag faktiskt att jag har det mesta.Apuh!
Men, det är inte min dator egentligen jag ska skriva om, utan vad den lyckats med.
Jo, för när jag upptäckte att min utgifter under decembermånad skulle bli allt för stora. Slängde jag upp min önskan till de högre makterna.
Han, eller hon hörde min önskan och idag fick jag brev från författarfonden.
Yippie, ett skattefritt arbetsstipendium på en trevlig summa, som räddar julen och mina datautgifter. Tack, för att du också sporrar mig, att fortsätta skriva.

3 reaktioner på ”Gud är en yogi och han hör bön”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *