varför ljuger folk?

”härligt med yoga synd bara att karin inte kan lära sig att stänga av mobilen under passen. aldrig mera att pass med henne, vet inte om hon är kvar hos inbalans men ett hett tips är att undvika hennes klasser! någon mer oengagerad lärare har jag aldrig träffat på!

Det stod om mina yogaklasser i dn idag.

http://www.dn.se/livsstil/livsstilsreportage/yoga-stress-bastad-1.898585

Någon hade bemödat sig med att kommentera artikeln. Se citatet ovan. Jag har uppnått den höga åldern, och har inte behov av att bli älskad av alla, så man kommer inte åt mig på sånt. Om det nu är det man vill.
Men när folk ljuger… Då blir jag riktigt irriterad.
Som om jag skulle låta min telefon vara på under en lektion?
Näe, det har aldrig hänt.
Men visst kanske en och annan tyckt att jag inte varit en bra lärare. Det kan jag inte säga så mycket om. Men skulle aldrig prata i telefon under en lektion. eller låta min telefon ringa och störa eleverna. Det stämmer inte.

Så istället tänker jag att den här personen är någon som är avundsjuk och som tycker att jag får för mycket uppmärksamhet som yogalärare. Skriv det istället, men ljug inte!!!!

7 reaktioner på ”varför ljuger folk?”

  1. lilla du, jag deltog i en klass du hade på inbalans, du hade mobilen på hela tiden, visserligen utan ljud men du tog emot och skickade sms eller nå´t ett antal ggr underklassen, om det är någon som ljuger så är det du! tror att jag är äldre än vad du är så lägg av och spela skenhelig och skärp dig, larvpotta!!! avundsjuk är det sista jag är, varför skulle jag vara det? ha en fin sommar, med härlig yoga. peace

  2. jag råkade se artikeln och därav kommentaren, det tog inte särskilt mycket av min energi men det var viktigt för mig att markera att det inte är rätt att vara så ofokuserad som du var vid det tillfället och jag hoppas att du skärper till dig, jag undviker i alla fall dina klasser eftersom du inte ens kan stå för vad du gör. alla kan bli bätte och ingen är perfekt men det är en fin egenskap att kunna erkänna det. 😉

  3. Varför orka ens kommentera? Det är ju bara att inte gå på klassen längre om man nu tyckte att du var oengagerad!! Ingen människa är perfekt och tycker du verkar vara väldigt engagerad och en bra människa. Bry dig inte om människor som orkar trycka ner andra. Har några sådana på mitt jobb och vill bara be dem dra någonstans ibland!!
    Kram från Norrläningen som tycker folk bryr sig för mycket ibland!!

  4. som jag faktiskt sa i ett av inläggen; ingen är perfekt, alla kan göra misstag. man tycker bara att en person som ger sken av att vara så bra och fin och så vidare i alla fall skulle vara så mogen att säga t ex. "ursäkta men jag hade väldig mycket då" eller något liknande vad vet jag. säkert är du en jättefin och trevlig och bra person på alla andra sätt men att be om ursäkt och vara ödmjuk har du ännu inte lärt dig, synd men det kanske kommer. kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *