Early bird-pris på Lymfyogalärarutbildningen fram till söndag 4/2

Så, då är det dags att anmäla dig till Lymfyogalärarutbildningen på Yogamana i Stockholm. För det behövs fler lymfyogalärare. Just nu och fram till på söndag 4/2 får du early Bird-pris på utbildningen när du anmäler dig. Så väldigt bra. ANMÄL DIG HÄR!

Du kan välja att delta på plats i Stockholm hos YogaMana på Sibyllegatan 67 eller online via Zoom. Inga för kunskaper behövs för att delta.

Huvudlärare för utbildningen är jag, författare, journalist och yogalärare. Jag har sedan jag drabbades av bröstcancer och lymfödem fördjupat mig och samlat all kunskap och även skrivet en uppskattad bok om hur man kan ta hand om lymfsystemet på bästa sätt.

Utbildningen ges i samarbete med YogaMana Academy – en utbildningsverksamhet inom självläkningsverktyg och terapeutisk yoga.

När du är godkänd på denna utbildning är du certifierad lymfyogalärare från YogaMana Academy – en utbildningsverksamhet som är branschledande inom självläkningsverktyg sedan 2010.

Idag lider många av lymfatiska problem. Det finns mycket som man kan göra själv för att må ännu bättre. Ta del av den senaste kunskapen om lymfsystemet genom att bli lymfyogalärare.

Utbildningen passar dig som vill:

 • Som vill förstå ditt eget lymfsystem och få den kunskap du behöver för att skapa balans i ditt lymfsystem
 • Lära dig att leda pass i lymfyoga för bättre välmående. Du lär dig yogaövningar, andningsövningar och avslappningssekvenser som boostar lymfsystemet.
 • Få en struktur för hur du skapar egna lymfyogapass.
 • Vill lära dig att guida andra i övningarna och bli en inkännande, tydlig och pedagogisk lärare
 • Få kunskap om vikten av ett balanserat lymfsystem och en stärkt fascia. Du lär dig hur du skapar den balansen med hjälp av egenvård och livsstil
 • Guida klienter och grupper i självmassage och egenvård för lymfsystemet
 • Få större kunskap om lymfsystemets funktion och vilka obalanser som ett trögt lymfsystem kan orsaka (ex lymfödem, lipödem och myxödem)
 • Vill veta mer om hur hudvård och eteriska oljor kan påverka lymfsystemet

Utbildningen är även en fin fördjupning och komplement för dig som redan arbetar med hälsa, är exempelvis certifierad självläkningsterapeut, massör, yogalärare, hudvårdsterapeut etc.

“När jag drabbades av lymfödem saknade jag kunskapen och verktygen, som jag upplevde att sjukvården inte gav mig. Jag har därför skapat den utbildning jag själv önskade fanns då. För det finns mycket hjälp att få både för dem som har smärre lymfatiska problem till oss med svårare symptom. Jag vill ingjuta hopp och sprida kunskap som gör skillnad.”  – Karin Björkegren Jones

Karin Björkegren Jones är journalist och författare. Karin är utbildad lymfmassör (steg 1 och 2), Ekologisk hudvårdsterapeut, Botanisk aromapedagog, Sacred Dance Teacher och certifierad Självläkningsterapeut (steg 1, 2 och 3). Karin är författare till flera omtyckta hälsoböcker såsom ex. Balans naturlig väg till friskare sköldkörtelNya knip för bättre sexlivstoltare hållning och starkare kroppRen skönhet naturlig hudvård från växtriket och Omstart för en starkare, renare och friskare kropp. Den senare är en bok om lymfsystemet som kom ut redan 2017. Karin har själv utövat yoga i över 25 år, är utbildad inom ashtangayogan, hathayoga, medicinsk yoga, restorative yoga, yinyoga och yoga nidra.

Gästföreläsare på utbildningen är:
Cecilia Douglas, pilatesinstruktör, massageterapeut, Slings Myofascial trainer och Art of Motion educator. Cecilia föreläser om fascian och fasciainriktad träning
Lena Losciale, grundare av företaget Botany for All. Lena föreläser om huden, lymfan och eteriska oljor.
Viveka Blom Nygren, grundare av Atmajyoti och pranayamaexpert. Viveka håller föreläsning och workshop i Pranayama med inriktning på lymfflödet

Kursmaterial som ingår i kursavgiften: 

 • Fysiskt kurskompendium med yogapass, andnings- och avslappningsövningar, teori och meditationsmanus
 • Karins bok Omstart för en renare, starkare och friskare kropp
 • Förinspelade ljudfiler (mp3-format): med meditationer
 • Flera spelistor för de olika momenten i Lymfyoga
 • Karins onlinekurs Boosta Lymfsystemet (värde 699 kr)

Anmäl dig HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *