Börja andningsträna

Betalt samarbete

Den här lilla andningstränaren från WELLO2 är lätt att ta med sig dit man ska. Den kommer i en liten behändig väska så att man vet var man har munstyckena för näsandning och munandning. I alla fall är jag en person som lätt slarvar bort saker, så det är faktiskt en viktigt detalj för mig.

Vi behöver stärka vår andningsmuskulatur och med andningstränaren blir det lättare. För att få bra resultat bör du göra din träning med Wello2s andningstränare två gånger à fem minuter om dagen. Men jag tycker faktiskt att man märker skillnad direkt. Jag är van att göra andningsövningar, det gör man ju i yogan. Men med andningstränaren förstår man liksom vad det är som sker och hur det ska kännas. Också väldigt smart.

  • När du andas ut genom motståndet i WellO2, vidgas dina luftvägar och utandningsmuskulaturen stärks, vilket gör det lättare att andas.
  • När du andas in genom WellO2, stärks din inandningsmuskulatur samtidigt som den varma vattenångan öppnar och rengör luftvägarna från slem och partiklar.

Vi behöver tänka mer på vår andning. Andningen är på många sätt en viktig nyckel till att hålla oss friska.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *