poddtips

jag intervjuades i podden Både och istället för antingen eller – en podd om integration medicin och hälsa, du kan lyssna här: BÅDE OCH ISTÄLLET FÖR ANTINGEN ELLER

Och så här skriver de om avsnittet med mig Om att läka integrativt:

”Karin Björkegren Jones är journalist, författare, yogalärare samt har en unik kompetens och erfarenhet av att ha läkt från sin bröstcancer genom eget val av integrativ medicin och hälsa.

FIMS ordförande Leena Nygren möter Karin i ett upplyftande och modigt samtal om livet ljuspunkter och svårigheter genom olika livsfaser, sjukdom och hälsa och där även ”pussypower” och knipövningar har sin plats för läkning.

Karin har en patients perspektiv på Integrativ medicin och behandlingar både rehabiliterande som förebyggande. I dagens avsnitt beskriver hon hur hon lever och lär och hur det naturligt blivit så att hon efter att ha erövrat en integrativ förståelse för olika sjukdomstillstånd, och efter att hon återtagit sin hälsa, fortsatt att sprida kunskap om detta genom bland annat sina böcker.

Som en så kallad spetspatient har hon en unik insiktsfull och visionär blick på hur brister i vården skulle kunna utvecklas för att både ge bredare vårdmöjligheter och utvidgad kunskap.

Samtalet blev både djupt som brett och Karin berättar bland annat hur det var att komma som patient till Vidarkliniken efter en genomgången cancerbehandling och hur miljö och omvårdnad blev ett avgörande steg i hennes cancerrehabilitering.”

1 reaktion på ”poddtips”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *