flour i dricksvattnet

läser HÄR om studien där flour misstänks ge sköldkörtelproblem Jag skriver också om det i min bok BALANS NATURLIG VÄG TILL FRISKARE SKÖLDKÖRTELTänker att återigen har mina tankar fått rätt. Köp boken den ger massa bra tips om hur du tar hand om din sköldkörtel också i förebyggande syfte.

Använd vattenrenare och borsta tänder med tandkräm som inte innehåller fluor. Själv går jag till tandläkaren FARSTAPRAKTIKENsom har en lite mer holistisk syn på tandvård.

Jag köper min tandkrämHÄR PÅ GRYNINGEN och självklart väljer jag tandkräm utan fluor. Börjar också fundera på att göra min tandkräm själv. Det vill säga blanda i en droppe eterisk olja förslagsvis pepparmint i kokosolja och borsta tänderna med den blandningen.

2 reaktioner på ”flour i dricksvattnet”

  1. Betr fluor och tänder. Jag är nu 78 år och har i hela mitt liv haft mycket karies. Fick veta att det berodde på min saliv. Skötte borstning o mat-/fruktintag enligt tandläkares råd. Men inte förrän jag fick rådet med floursköljning fick jag inte längre kariesangrepp. Sedan jag började med fluor har jag inte haft ett ena hål i tänderna. Det är nu ca 25 år sedan. Jag vågar inte sluta med fluor. Jag har fluor i tandkräm o sköljer dessutom med fluor. Finns något annat som håller borta kariesangreppen i min mun?

    Gällande selleri undrar jag varför man måste juica? Går det inte lika bra att göra smoothies?

  2. Else-Marie Sörensen

    Anthony William råd till att jouisa så fibrerna bort
    Intas på tom mage efter 30 min ok frukost
    @medialläkning

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *