GRÖNA KARIN

Så glad över mitt samarbete med KALLPRESSEN

Idag var första dagen på min sellerijuicingmånad. Tänker att det är super att göra en selleridetox i dessa virus- och influensatider. Mina sellerijuicer kommer från Kallpressen, men Kallpressen pressar inte bara juicer. De har numera också en webbshop där du kan beställa ekologisk frukt och grönt. Du hittar finfina olivoljor här och webshopen kommer att utökas med örter och annat smått och gott. I helgen beställde jag också min första leverans. Det blev två lådor. Så härligt att plocka upp den ena ekologiska frukten och grönsaken och lägga in i kylskåpet. Och i sommar kommer jag kunna få leveransen till landet. Hur härligt är inte det?!

Igår lagade jag rotsaker i ugn. Till det gjorde jag en sås på havrefraiche (salt, viltlök och lite olika pepparsorter) eftersom killarna härhemma älskar mat med sås. Till det åt vi en grön sallad gjord på ruccola och spenat och med en dressing på senap och dragon som är min favorit. Det finaste var att min sextonåriga bonusson tyckte maten var ”värsta fredagsmyset” fast det var en vanlig måndag i mars. Sånt värmer en bonusmorsa som älskar att laga mat om hon får sällskap i köket och råvarorna är så fantastiska som de från kallpressen. Lycka.

Så nu till erbjudandet. Ni får 15 procent på allt (förutom cleansingpaketen) ni köper på KALLPRESSEN

det enda ni behöver göra är att gå in och klicka hem det du vill ha, sen skriver du in GRÖNAKARIN i kampanjrutan så får du procenten och du kan beställa hem hela månaden med detta toppenerbjudande.

5 reaktioner på ”GRÖNA KARIN”

 1. Hej Karin, Jag undrar hur nyttigt dessa koncentrerade juicer är? Hur pass vetenskapligt är det? Såg ett probram med Mosley om bl a antioxidanter som gynnar cancerceller och koncentrerade kosttillskott påverkar levern och njurarna negativt … kommer inte ihåg exakt vad det var för koncentrat … Har du sett det programmet (kan inte hitta det nu i svt play) Hur förhåller du dig ditt det? Varma hälsningar /Anna

  1. hej vet inte riktigt vad du menar med koncentrerade juicer och det Mosley pratade om gällande antioxidanter.Jag ar inte sett det programmet. Men Som jag förstått pratar han om kosttillskott inte om att äta grönt eller dricka grönt. Att äta/dricka mer grönt varför skulle det vara ogynnsamt? Däremot ska man tänka på att inte juice frukt eftersom det blir socker. Jag mår bättre av att juice grönt och då och vet jag att jag fått i mig tillräckligt med grönt.

 2. Johanna Collen

  Hej Karin! Jag skrev e-post till dig några veckor sedan men du var troligtvis sjuk just då. Jag undrar om jag skulle kunna få kontakt med dig angående alternativ vård i samband med bröstcancer. Jag letar efter alternativ i både Finland (jag är från Finland) och Sverige och med Sverige skulle jag behöva lite tips.

  1. hej jag har ingen koll på Finland och alternativen försvann i Sverige i och med att Vidarkliniken stängdes. Så jag har inte så mycket råd att ge dig tyvärr. Men du hittar mycket skrivet om du kollar bakåt i min blogg. Både under cancerbehandlingen men också efter. Varm kram till dig

 3. Johanna Collen

  Hej,
  jag vet att i Finland finns 3 stycken Antioksidantklinik där läkare vårdar olika sjukdomar med hjälp av vitaminer och mineral. Ett besök kostar mycket eftersom man tar ett omfattande provpaket.
  Jag läste dina bloggtexter från cancertider.Vad kostar Iscador/månad? Jag såg att den läkare som du träffat på Vidar-kliniken jobbar på en annan mottagning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *