älsklingar

jag har tagit en paus. hände så mycket innan jul. Blev sjuk och inlagd på sjukhus. Nu ingen fara med mig, men jag är i Indien och internetuppkopplingen laggar fram och tillbaka. Vill man följa mig är instagram det ställe där man hittar mig. Men jag har det bra. Jag yogar, äter, sover, blir masserad och badar. Livet går långsamt även på min scooter som jag hyrt.

Jag måste ta det lugnare.

Jag måste pausa, låta pausen breda ut sig i hela mig.

Även podden Paus har tagit paus.

Men vill önska er gott nytt år och vi ses sen.


10 reaktioner på ”älsklingar”

  1. Finaste Karin! Va bra du pausar… ta hand om dig och njut Indien!
    Din nya bok är fantastisk! Kram Pia

  2. Lycka till med tillfrisknandet, Karin! Vet att du nämnde i höstas att du hade haft borrelia och åt antibiotika. Började det då? Jag hade också borrelia början i juli. Körde 2 omgångar antibiotika – men det hjälpte inte. Har sen dess använt örter och oljor som hjälp. Börjar tro på olika konspirationsteorier om att borrelia är ett experiment från militären i Amerika från början. Förstår ju inte att detta lilla djur vill ge oss en hemsk sjukdom. Men som du skriver – kanske du behöver ta en större paus ifrån allt det du arbetar med. Ibland säger vår kropp ifrån ordentligt genom sjukdomar (obalanser). Stor kram. Anne

  3. Ja jättebra, det är viktigt att pausa då och då och att när man kommer igång igen så låta dem där pauserna komma naturligt och få vara så länge dem behövs.
    Själv har jag haft en paus på 1 år nu, paus från det jag inte måste ha i mitt liv.
    Ta hand om dig <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *