vaginamuseum

i Stockholm har vi foto-, abba-, sprit-, viking- och medeltidsmuseum bland annat men i London öppnar snart världens första VAGINA MUSEUM

Jag eftersökte mer fittkonst i min bok KNIP FÖR STARKARE KROPP, STOLTARE HÅLLNING OCH BÄTTRE SEXnär den kom ut i nyutgåva 2018.

Jag tror att vi skulle kunna öppna ett fittmuseum också här i Stockholm, tror att det finns rejält med underlag för det. Skulle gärna bli museidirektör för ett sådant. Såg att de renoverar Bullkyrkan på Mariatorget. Där skulle museet passa bra. Mitt på blygdbenet, jag menar Hornsgatspuckeln.

Varje helg hålls det olika workshops i allt från yonimassage, underlivshälsa, snippmåleri, röstövningar Tala med fittan… Ett helt rum med snippsaunastolar där kvinnor i lugn och ro får sitta och ha bastuklubbar. Herregud jag känner att jag skulle kunna göra en riktigt bra insats här. Rösta på mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *