fittan i Gamla Stan

Igår berättade min man historien om huset på Skeppsbron 44 eller snarare om Hanrejen på Skeppsbron 44. LÄS HÄR det är en dekoration som stolt hänger över huvudentrén. Det sägs att byggherren Carl Smith lät skulptera en vulva under manshuvudet efter att hans hustro varit otrogen. Så efter att vi fixat i min lokal på Hornsgatspuckeln åkte vi och tittade på fittan i Gamla stan. Väldigt upplyftande.

I morse vaknade jag tidigt och bestämde mig för att titta på Svtproduktionen Gud så gott som jag är med i. Och jag blev faktiskt ganska irriterad HÄR KAN DU SE PROGRAMMET

Det är ett superintressant program om maten och vår inställning till mat. I avsnittet om Kroppen, som precis släppts säger jag ett par meningar. Noterade dock att killar kunde vara titulerade två yrken typ civilingenjör & ayurvedaterapeut men jag titulerades yogainstruktör.

Efter ett liv som journalist (32 år) och 15 eller är det 16 ? publicerade böcker är min huvudsakliga inkomstkälla sprungen ur precis det och jag kan titulera mig författare. Dålig research SVT.

Jag kallar mig aldrig yogainstruktör heller eftersom jag anser det skillnad på att vara instruktör och lärare. Och jag har många års studier i yoga.

Och man kanske inte ska gnälla över såna saker. Eller så är det precis det man ska. Så nu gör jag det här och där.

Tänker att det är fittan i mig som säger ifrån.


1 reaktion på ”fittan i Gamla Stan”

  1. Anders Pedersen

    Karin, delar åsikt text du skriver här. Träffar R ikväll , ett stopp blir vid 44???

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *