jag är så arg och så ledsen

Ikväll läser jag att Vidarkliniken avvecklas och också Vidar vårdcentral. LÄS HÄRJag är så ledsen och så arg. Hur sjuttsingen kan sittande regering tillåta att detta sker? Det är en katastrof för VÅRDSverige, en fullständig katastrof. Och en av de mest tongivande i detta förskräckliga är liberalen Anna Starbrink. Liberalerna som säger att de är för valfri vård i Sverige och så hugger de av den bäst fungerande alternativa vård vi har och haft i Sverige. Vidarkliniken och Vidar vårdcentral. De är inte ett dugg liberala, de är bakåtsträvande och monopolbyggande när det kommer till svensk sjukvård.

Så nu sitter jag här på min kammare och tänker hur kan vi stoppa detta knäppa, detta sjuka beslut. Har ni några idéer?

Tänk om man kunde gå ur svensk sjukvård ungefär som man går ur kyrkan? Bara för att visa sitt missnöje. Jag menar borde inte vi som vill läka alternativt, eller som vill kunna ha möjlighet att få komplementär vård när den traditionella vården inte räcker till ges den möjligheten? Jag betalar också skatt. Jag tänker ta bort rut och rot för de rika, de har ju ändå råd och lägg den pengen på att låta Vidar få fortsätta.

I juni valde jag Vidar vårdcentral som min husdoktor. Jag vill gärna fortsätta att ha fantastiska Ursula Flatters som min husläkare. Jag åker gärna tåg i en timme för att få vård och omsorg på Vidar vårdcentral. Om vi alla skriver upp oss på Vidar vårdcentral, måste ju landstinget se att det finns ett behov att ha kvar Vidar vårdcentral och kanske då förhoppningsvis stödja den vårdcentralen på samma sätt som de stödjer andra husläkarmottagningar. /SÅ HÄR VÄLJER DU VÅRDCENTRAL

Sedan tycker jag att du ska gå med i #Valfrivård på Facebook, för jag tror att det puttrar på en hel del om hur vi ska agera. Demonstration. Storma landstinget. Massjukskriva oss. Jag vet jag låter helgalen, men jag är så arg.

Skicka mejl till Anna Starbrink. HÄR HITTAR DU HENNES MEJLADRESS

OCH HÄR NEDAN HENNES ADRESS
Titel: Hälso- och sjukvårdsregionråd PostadressLandstingshuset, Rotel II, Box 22550
104 22 Stockholm

Låt henne veta hur du känner och att de begår ett stort misstag.

Jag är just nu så arg så jag väntar lite med att skriva mejl till henne.


5 reaktioner på ”jag är så arg och så ledsen”

  1. Jag förstår att du är arg jag är oxå arg. Det finns oxå en KD kvinna inom Stockholms region som intervjuats både i TV och radio i TV för nån vecka sedan – media har tagit upp det nu ngra ggr senaste veckorna. KD kvinnan, vad hon nu hette E Bohlin eller nåt sånt, säger att Vidarkliniken är kvacksalveri … häpnadsväckande. Jag har ingen bra idé hur rädda Vidar- kliniken annat ön med sponsorer, insamlingar och som du själv föreslår …

  2. Karin, så jäkla bra tips. Har nu valt Vidar som vårdcentral. Tror faktiskt att ett sådant grepp kan fungera bra. Skulle flera tusen välja Vidar så ….

  3. Har skrivit till Anna Starbrink. Så förbaskat tråkigt att politiker agerar så här. Nu har vi snart ingen valfrihet.

  4. Sabina Skoglund

    Hej! Jag har också skrivit till Anna Starbrink, så tack för ditt inlägg. Jag hoppas att hon kommer att svara. Själv blir jag också upprörd å min mammas vägnar som var listad på Vidar Vårdcentral.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *