Tant raffas utbildning

Salongen blir salong, eller nästan i alla fall då jag öppnar upp för Liane från Tant Raffa att ha sin utbildningar I Tibetansk Faceliftmassage hos mig. Det är en fantastisk behandling som jag gått på i många år hos Liane. Vi försökte räkna ut hur länge och jag tror det är minst elva, eller tolv år. Det började med att jag intervjuade Liane om just tibetansk faceliftmassage för någon damtidning, sen blev jag kvar som kund. Liane har magiska händer och är en varm och rolig person som man vill bli kompis med. Ni förstår när träffar henne. Så nu till erbjudandet. Ni som följer mig får 1000 kr rabatt på kursavgiften om ni säger/skriver kodordet KARIN när ni anmäler er hos Liane.

Läs här om utbildningen:

”Tibetansk Faceliftmassage är en behandling som effektivt löser spänningar i ansikte, hårbotten, nacke, hals och mellan skulderblad. Genom olika manuella tekniker stimuleras nybildningen av collagen och huden får spänst & lyster på helt naturlig väg. Behandlingen är i kurform, där kunden kommer vid fyra tillfällen och där varje behandling är olika och beroende av den innan. 
Jag har arbetat med hudvård i drygt 36 år och idag arbetar jag till 99 % med mina Tibetanska äventyr. Eftersom efterfrågan är enorm vill jag så gärna sprida kunskapen till andra som känner sig manade att arbeta med hudvård som verkligen gör skillnad på djupet. 
De senaste 15 åren håller jag utbildningar i Stockholm , 2 x 2 dagar, med stort fokus på praktik. Max 6 deltagare för att få full effekt. I priset ingår, förutom morgonkaffe, härliga möten och samtal; kursmaterial och såklart diplom när jag har säkerställt att alla grepp sitter som de ska”Liane Åsberg – Auktoriserad hudterapeut sedan 1983

Pris: 15 000 kr ink moms.
2019
1) 19-20 oktober & 9-10 november
2020 2) 11-12 jan & 1-2 feb 3) 14-15 mars & 4-5 april

Liane Åsberg 
liane@tantraffa.se
www.tantraffa.se

SMS: 0709-420544 Instagram: tantraffahudvard

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *