allt om underlivet

ikväll pratar Sara Gustafsson på Salongen om underlivshälsa. Finns en plats kvar för dig som är intresserad. Mejla mig på yogavita@icloud.com om du vill ha den platsen. Så glad för alla dessa fantastiska föreläsare som kommer till Salongen, mitt kvinnorum där jag för en publik på max 20 personer bjuder in spännande föreläsare att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Föreläsare som ger handfasta tips och som ger publiken verktyg. Praktiska föreläsningar eller workshops. Det har hittills varit väldigt lyckat och uppskattat.

Jag träffade Sara när jag researchade för min bok: NYA KNIP FÖR FÖR STARKARE KROPP, STOLTARE HÅLLNING OCH BÄTTRE SEXLIV

Om du inte har den, köp den. En bra och viktig bok om Knip som blivit uppdaterad med ännu mera underliv.

Och självklart intervjuade jag henne i min podd KVINNOLIV som har en liten paus för tillfället. Om du inte lyssnat på avsnitten, gör det. Många superintressanta röster om allt från tala med fittan till adhd och kvinnor. Intressanta och viktiga intervjuer.

Här hittar du avsnittet med Sara: UNDERLIVSMASSAGE

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *