Måndag = Paus

Måndag betyder att ett nytt avsnitt av podden Paus släpps. Dagens guidade meditation handlar om att säga nej. Ett toppenavsnitt för alla oss som behöver stå stadiga i våra nej. Jag får många mejl och meddelande från er supergulliga lyssnare som berättar om hur mycket ni tycker om Paus. Ett sånt var det här: ”Jag måste bara berätta att min 8-åring lyssnar på ett av dina poddavsnitt varje kväll när hon ska sova! Hon gillar det verkligen och hon slappnar av så bra. Det märks att hon ser fram emot dessa stunder, då jag eller hennes pappa ligger bredvid henne och lyssnar och hon brukar fluffa upp kudden och rätta till täcket innan vi sätter på avsnittet så att hon verkligen ligger bekvämt när det börjar. tack

Det gjorde mig så glad att podden inte har en åldersgräns. För pauser har ingen åldersgräns.In och lyssna på podden och sprid den. Det gör mig sååå glad.Här hittar du senaste avsnittet: https://play.acast.com/s/paus/19.saganej

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *