selleritrenden

jag har hakat på selleritrenden efter att ha läst boken Sköldkörtelns hemlighet av Anthony William. Jag har ju juicat grönt tidigare, men grejen nu är att juice bara selleri. Jag ska alltså dricka ren sellerijuice varje morgon på fastande mage och vänta i minst 20 minuter innan jag äter något. Jag kommer att börja med minst en månad för att egentligen kunna uttala mig om det funkar eller inte. Jag vet att Medical medium som Anthony William kallar sig inte anses trovärdig av många. Men vem vill inte läka kroppen på djupet, hålla sig sig frisk osv Selleri sägs hjälpa kroppen att rensa ut patogener som också vara den underliggande orsaken till inflammationer i kroppen.

Man kan självklart pressa sin egen juice, men jag dricker sellerijuice från bästa juicefabriken http://kallpressen.se Under en månad sponsrar de mig med sellerijuice för mitt lilla experiment som ni kommer att få läsa om framöver. Så tacksam för det. Kallpressen har förövrigt ett bra juicesortiment och gör supergoda och nyttiga kallpressade juicer. Jag har köpt juicer hos dem sen 2013. Jag hängde på låset kan man säga.

ps de har ändrat utseendet på min blogg och jag är så oteknisk så jag fattar inte hur man länkar vidare… Måste gå en kurs i bloggande helt klart. mvh tanten d.s

2 reaktioner på ”selleritrenden”

  1. Anne Lemmetty Åkerlöf

    Bra tänkt Karin! Jag har alltid resonerat likadant – man måste hitta sin egen väg. Många bland mina vänner och bekanta resonerar tvärtemot – de tror inte på något som farbrorn i den vita rocken inte sagt… Så trist. De sitter med sina pillerburkar och mår allt sämre. Men man måste ge ”det alternativa” tid. Man kan inte bevisa duglighet under kort tid. Jag påbörjade en hårmineralanalys för nästan två år sedan och är inte klar ännu. Tålamod, tålamod.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *