måndag = Paus

God måndag på er kära läsare. Det känns som att hela livet blir lättare nu när vi går mot ljusare tider. Vi var på landet i helgen och det var så härligt. Jag yogade, badade bastu i min härliga IRbastu och så doppade jag mig havet. Det var så kallt att det kändes som köldchock i benen. Men efteråt så härlig känsla i kroppen. Det blev som en påminnelse om vad jag älskar. Visst jag älskar sol och värme, men som jag älskar det friska. Jag älskar faktiskt att vi har årstider. Jag älskar framförallt den här känslan man får på våren när man vet att sommaren lurar runt hörnet. Det är som att allt är möjligt. Jag blir gladare. Min person blir varmare på alla plan. Någon som känner igen sig? Idag är det måndag. Ny vecka. Nystart. Jag tycker att alla starter borde börja med en PAUS. I avsnittet som släpps idag guidar jag dig Inför ett viktigt möte. Lyssna här:https://play.acast.com/s/paus/15.inforettviktigtmote

In och lyssna på avsnittet. Puss och paus på er.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *