covergirl

Känner mig som en marskatt. Kåt, glad och tacksam hehe. Älskar att tidningen Hälsa lät mig vara på omslaget tydligt enbröstad och utan bröstinlägget. Idag känns det inte svårt att visa min skeva kropp, min ärrfyllda kropp. Jag är alltid den vackraste blomman i min trädgård. Jag älskar den här kroppen. Älskar att den tagit så mycket skit, stått ut med mig, klarat bröstcancer och utmaningar som jag stått på genom livet. Som jag älskar den här kroppen. Jag har tagit så väl hand om den de senaste åren. Ärat den och älskat också det som är svårälskat. Jag vet att det går. Jag vet. Men det har varit en lång väg dit. I tidningen hittar ni förutom sängyogareportage från min bok PAUS också min krönika som handlar om varför jag fortsätter att vara just enbröstad. Köp tidningen vettja.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *