Underlivsmassage

Kvinnoliv har tagit paus. Letar sponsorer/samarbetspartner som liksom jag tycker att kvinnohälsa är viktigt att belysa från alla håll och kanter. Är det kanske du? Eller ditt företag? Tills vi hittat den kan du lyssna igenom alla avsnitt av Kvinnoliv? Och gärna gärna tipsa om dem. Ni blir min marknadsföringskanal. Ni kan hjälpa mg att sprida podden.

Jag tipsade om det första avsnittet av Kvinnoliv för ett par dagar sedan. Nu vill jag tipsa om det andra, nämligen avsnittet Underlivssmassage där jag pratar med Sara Gustafsson som jobbar med Pelvic release bland annat LYSSNA HÄR!

Fantastiska Sara finns också intervjuad i min bok Nya knip för bättre sexliv, starkare kropp och stoltare hållning som du hittar HÄR

En bok som jag skulle önska att att skolvärlden köpte in. För det är en riktigt bra bok om vårt kära underliv, dels om hur man jympar det, hämtar kraften ifrån och sköter om. I boken hittar du en utförlig beskrivning om hur du masserar ditt underliv. Du hittar recept på en olja som du kan blanda själv. Lite Snipp-pyssel helt enkelt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *