dansa dig glad

när livet kändes tungt under cancerbehandlingarna dansade jag. Jag satte på musiken högt och så dansade jag bort alla oroskänslor. Jag dansade mig glad igen. Jag kallade det cancerdanser och det var min gladmedicin. Min serotoninskjuts som jag behövde. Dans är medicin. Rörelse är medicin. Att röra sin kropp till musiken gör nåt med oss och nu, ja, vad ska man säga är det vi redan vet vetenskapligt bevisat. För det är ju så många människor behöver forskning på att saker hjälper, känns bra och nu finns den Dans kan hjälpa oss att hitta tillbaka till kroppen Jag dansar ofta när livet är tufft. PÅ samma sätt som jag försöker mig på att le så ofta jag kan. För även där händer det nåt. När jag ler så fylls jag till slut av intre glädje. Finns det någon forskning på det?Så sätt på musiken därhemma och skaka rumpa. Jag lovar att du kommer bli glad.

1 reaktion på ”dansa dig glad”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *