avslut och nystart

Det är lika viktigt att avsluta det gamla som att påbörja något nytt, det är ett av mina nyårslöften. Så jag tänker fråga mig själv ”Vad vill jag sluta med i livet” och ”Vad vill jag börja med” och jag tänker invänta och lyssna på svaret. För vad vill jag sluta med, beteende, orostankarna, stressen, dåliga vanor osv och vad vill jag börja med? Typ nya vanor, förbättra och förädla saker som jag tydligen inte avslutat eller nåt. Eller varför inte börja en utbildning. Lära mig nya saker. Jag vill aldrig sluta lära mig. Aldrig.

Men framförallt ska jag fortsätta hedra mitt eget kön. Fortsätta föreläsa, skriva böcker om hur man kan förbättra sin kvinnohälsa, hedra och ta hand om sitt underliv, stärka sin kropp och immunförsvar. Jag tänker fortsätta med podandet och bjuda in röster, experter och personer som vill dela med sig av sina erfarenheter. Och jag tänker och kommer att redan första januari börja sända en podd som ska göra det enklare och skönare för dig att slappna av.

2018 var året jag köpte en shivalingam, en fittstaty rätt och slätt och smyckade den med färska blommor.

Men hörrni främst tack för att ni läser mina ord. Tack för att ni köper mina böcker HÄR, att ni lyssnar på mina poddar. Att ni kommer på mina föreläsningar, workshops och yogakurser. Tack.  Och tack för att ni sprider mina ord. Att ni delar länkar till min blogg och podd. Att ni bjuder in mig till yogastudios och föreläsningssalar. Ni är bäst.

Så gott slut till er alla och gott nytt år. 2019 må bli ett bra och snällt år. Tycker ändå att det bådar gott…

https://mitti.se/nyheter/slutpangat-forbjuds-raketer/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *