mellandagar

jag har varit som i koma härute på landet. Hasat runt i pyjamas och inte hållit koll på vilken dag det är. Men nu vet jag. Det är en mellandag.Jag älskar mellandagar. Mellandagarna är dagarna man inte gör nånting och istället låter kroppen och knoppen landa. Man tar tupplurar lite varsom. Man promenerar. Tänder ljus och kollar på film. Eller så gör man sånt man inte annars haft tid att ta itu med, som att sortera garderoben eller vad det nu kan vara. Jag behövde vila. Jag behöver vila. Vad behöver du?

Mellandagar är också dagar som ni kan lyssna ikapp min podd. Lyssna igenom vartenda avsnitt.Här hittar du: KVINNOLIV Smart är ju att börja från början med det allra första avsnittet Tala med fittan 

Vi har ju julledigt nu, men vi är tillbaka med nya färska Kvinnolov 11 januari. Nu tar vi lite paus.

Men som jag skrivit tidigare redan första januari kommer vi med en härlig överraskning.

YOGAHELG I VIKEN: Kom och häng med mig i Skåne. 10-13/1 håller jag i en härlig yogahelg på Sans och balans i Viken. Ta med en kompis och anmäl dig till yogahelgen. Vi ska knipa, göra ashtangayogan och pausyoga. Du kan boka in dig på allt eller delar. HÄR hittar du INFo och ANMÄLER DIG Jag hoppas vi ses.

1 reaktion på ”mellandagar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *