Hälsohelg i Viken

Kom på en hälsohelg med mig Sans oh balans i härliga, härliga Viken 10-13/1. Vilken bra start på det nya året.  Vilken bra julklapp till dig själv, till en kompis, till din syster. Eller gör det till ett litet företagsevent. Ett annat tips är ju att ta med några kompisar och ta in på nåt mysigt hotell/pensionat/bedandbreakfast i närheten. Det är det flera som gjort. Då har de passat på att äta gott på några av de superhärliga restaurangerna som finns. Själv har jag bestämt att jag ska promenera en massa. Gå längs stranden. Njuta av den skånska luften och hinna träffa skånska kompisar där bland annat Carin som driver Sans och balans är en kär vän.

Välkomna på en en fullspäckad Yoga, Knip- & Hälsohelg med Karin Björkegren Jones 10-13 jan 2019

Program
Knipworkshop tors 10 jan
I workshopen ingår boken ”Nya knip för bättre sex, stoltare hållning och starkare kropp”.
En stark bäckenbotten är bra av flera skäl. Så många som var fjärde kvinna över 40 år kissar på sig. Ungefär var tredje kvinna kan inte heller dra ihop sin muskulatur i bäckenbotten. Men det finns övertygande bevis för att bäckenbottenträning har god effekt. Bäckenbottenträning är precis som all annan träning en färskvara, men den går glädjande nog snabbt att öva upp om du tränar regelbundet. För kvinnor är knipet livsviktigt. Vi, kvinnor måste lära oss att bygga upp vår bäckenbottenmuskulatur för att förebygga inkontinens, ryggont, livmoderframfall och bäckenbottenuppluckring genom att lära dig knipa rätt och få en stoltare hållning, plattare mage och ett roligare sexliv på köpet. I den här workshopen riktar vi uppmärksamheten till vårt underliv, där vi kommer att jobba med både höftöppnande och stärkande yoga, som med konkreta knipövningar.

Dag/tid: tors 10 jan kl 17-19. Pris: 650 kr (boken ingår till ett värde av 200 kr) om man redan har boken 450 kr

Paus- yoga, vila och meditation lör och sön 12-13 jan
Två dagars workshops där vi utforskar mellanrummen mellan aktiviteter. En yogaklass där vi blandar fysiskt med lugnt och stilla. En lektion där vi lär oss uppmärksamma pauserna som finns där hela tiden men som vi behöver lära oss att vila i. I workshopen ingår Karins bok ”Paus” som kommer ut i mellandagarna.

Dag/tid: lör 12 jan kl 11.30-13.30 och sön 13 jan kl 12.30-13.30. Pris: 2 dagar inkl bok 800 (bok till värde av 200). En dag 550 kr inkl bok.

Ashtangayoga lör-sön 11-13 jan

En 3 dagars workshop. Ashtangayoga är en kraftfull dynamisk form av Hathayoga. Karin leder oss genom den första serien som omfattar andningsövningar, solhälsningar, stående och sittande ställningar samt nedvarvning. Dag/tid: Fre 17.30-19.30, Lör 9-11, sön 9-11. Pris: Ledd ashtangayoga tre dagar 900 kr. En dag 350 kr.

IN och BOKA. Så ses vi i början av nästa år i Skåne

HÄR HITTAR DU MINA kommande KURSER OCH EVENT

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *