morgonrutin

du har väl lyssnat på senaste poddasvnittet Huden och smörjan? HÄR hittar du det. Jag trodde nog att jag hade koll på det här med hudvårdsprodukter, men tji fick jag. Lena Losciale som driver Botany for all har vågar jag säga mest kunskap om hudvård i Sverige. Hon får mig att vilja leva närmre naturen, ifrågasätta mig själv och de val jag gjort vad gäller exempelvis hudvård. Men framförallt hur enkelt, miljövänligt och snällt det är för din egen hud och din plånbok att göra sin egen hudvård. In och lyssna på avsnittet med henne och bli inspirerad.

Så här ser det ut på mitt hotellrum i Italien där jag just nu är. Rock Rose hydrolat från Botany for alls webbshop är favoriten just nu. jag använder som ansiktsvatten och duschar på lite innan jag smörjer in mig med några droppar egengjord ansiktsolja. vem vet kanske får ni receptet. Jag torrborstar mig på morgonen, börjar alltid med vänster arm, högerarm och jobbar mig sedan nedåt som man gör i lymfmassagen. Rullar axlar och gör lite änglavingar. Du hittar allt i min bok Omstart som du hittar till pangpris här

Förra gången jag var här hittade jag Carmine som har en gårdsbutik med en massa härligheter. Bland annat hans egenproducerade olivolja. Så i den lilla flaskan är det olivolja smaksatt med salvia. Tar en matsked varje morgon och oljar min insida. Älskar hudrengöring. Älskar att jag hittat Lena som är min hudguru numero uno. Som jag funderar på att gå hennes utbildning till hudterapeut.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *