tada

alltså så härligt.
Jag har en egen sida på BOKUS gå in här och kolla Du hittar länkar till den sidan på MIN HEMSIDA så klart På min bokussida hittar du också bättre priser på mina böcker och just nu ett extra bra pris på min senaste bok Omstart.

Jag är jätteglad för det här samarbetet med Bokus. Så glad att jag har lust att ta en svängom. Här får ni festbilderna från kampanjen med medi, bäst på kompression och stöd. Kampanjen jag gjorde i början av året.

För du vet väl att du får 20 procents rabatt på alla strumpbyxor om du skriver in KARIN i kampanjrutan när du ska betala och GÅR IN HÄR_MG_5354

_MG_5360

1 reaktion på ”tada”

  1. Köpte Omstart för ett tag sedan. Sträckläste från pärm till pärm.
    Numera torrborstar jag varje dag o tror äntligen att jag börjat få igång mitt krånglande lymfsystem. Tack för hjälpen!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *