friday feeling

Det här är ett samarbete med Medi

_MG_5360

_MG_5354

Ni vet fredagskänslan. Man vill dansa.
Never turning back to gamla nylonstrumpbyxor eller ens stödstrumpbyxor. Herregud, kompression is best! För varjedaganvändandet. För flygresan. För promenaden. För att man inte ska känna sig helt mosig efter en fest, använd kompression. Gör sån skillnad. Du slipper tunga, svullna och trötta ben och det allra bästa du hjälper lymfan att stiga i kroppen. Läs min bok Omstart för en starkare, renare och friskare kropp om hur du ska ta hand om och boosta ditt fantastiska lymfsystem
HÄR HITTAR DU OMSTART PÅ BOKUS
HÄR HITTAR DU OMSTART PÅ ADLIBRIS

Jag har på mig strumpbyxan mediven sheer & Soft i färgen svart HÄR HITTAR DU STRUMPBYXAN . Det är en av marknadens tunnaste och mest transparenta medicinska kompressionsstrumpor. Den uppfyller amerikansk standard vilket innebär att kompressionsklasserna är någon lättare än i Europa. Den finns som knä, lår och strumpbyxa, med öppen eller sluten tå och i två olika färger.

Och du vet väl att du får 20 procents rabatt om du skriver in KARIN i kampanjrutan innan du ska betala. Bra va!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *