kompressionsyoga

_MG_4890

Hur får man fart på lymfsystemet? Finns många bra saker att göra, som faktiskt inte behöver kosta en massa pengar. Att få igång sitt lymfsystem har många mycket att vinna på. Du kommer att känna dig piggare, hålla dig själv friskare och du får bort den där vätskan som kanske annars stagnerar.
Bryt monotont stillasittande med att rulla axlarna.
Ett par änglavingar, där du lyfter armarna uppåt mot taket på inandning och på utandning sänker armarna. I yogavärlden kallar vi dem för solhälsningar. De mjukar upp kroppen och förbereder oss för dagen.
Gör egenvård. Kom på någon av mina lymfworkshops så kommer du få många verktyg på hur du kan få igång ditt lymfsystem. Du hittar mina workshops och resor på www.karinbjorkegrenjones.se
Bra andning är kanske ett av dem allra bästa redskapen. Men vad är bra lymfandning? Jo, det är när man på utandning kopplar på bäckenbotten, lyfter den uppåt samtidigt som diafragman sjunker något. Då skapas en pump som typ går att jämföra med vad hjärtat betyder för blodcirkulationen. I yogan jobbar vi med medveten andning, med att lyfta bäckenbotten och vi sträcker, tänjer, böjer och vrider på våra kroppar för att behålla flexibiliteten i kroppen. Yoga kan mycket väl vara din allra bästa investering och så ett par bra kompressionsstrumpor så klart.

PÅ bilden har jag strumpbyxan Mediven Comfort i färgen Ruby
HÄR HITTAR DU STRUMPBYXAN och glöm inte att du får 20 procent när du skriver in koden KARIN i kampanjrutan innan du betalar.

1 reaktion på ”kompressionsyoga”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *