magi

Jag har landat i Indien. Bor hos min vän Karolina som driver fantastiska PURPLE VALLEY Jag ska bo här i två veckor innan jag tar mig till Palm Grove Beach Resortpå Ashwem Beach. Dit kommer min kompis Pia från Sverige. Så mycket att se fram emot de här veckorna. Herregud jag är så Blessed.
Så tacksam.
Tack.

Som jag sett fram emot det här. Jag träffade Sharmila Desai efter min första och hittills enda tur till Mysore,2004, där jag var i nästan två månader som sedan avslutades med två veckor på just Purple Valley och Sharaths första yogaretreat här. Jag tyckte om Sharmila redan där. Att yoga bredvid henne var en sådan inspiration och hon visade sig vara lika vacker utanför mattan som på den. Där hon flög fram. Så när Karolina berättade att Sharmila skulle komma till Purple Valley bokade jag in mig direkt.

hon är så liten, men ändå så stor. Jag känner mig nästan knockad. Min ögon fylldes med tårar när hon, Sharmila gav mig en kram och sa att hon såg fram emot att jag ska yoga med henne i tre veckor. Sen dess har jag gråtit. Jag känner mig fullständigt överväldigad att jag får vara här. Att jag kan vara här. Och efter första yogaklassen i morse så kände jag bara att jag nu kan sluta vara den där soldaten. Jag kan vila, jag behöver inte skydda nåt. Jag behöver inte bevisa nåt, inte heller gömma nåt.
Alltså denna människa är ett väsen. Hela hon är magi.
Jag ska försöka sammanfatta min känsla när det gått ett par veckor, men ni vet när det känns som att en dörr öppnats, en dörr till ens innersta som varit stängd.
Jag har gjort min yoga, gått till olika studios och det har varit bra och härligt. Men nu fick jag samma känsla om när jag yogade för Patthabi Jois i Mysore för tretton år sedan. Bara lyssna på henne.
Hon går rätt in.

1 reaktion på ”magi”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *