låt mig vara din gröna guide

Sugen på att äta mer grönt? På att äta mer rent = clean eating? Kanske testa en detox? Då har du faktiskt världens bästa chans NU.
Jag har tillsammans med Brillbee gjort en kurs som du hittar :Här är MIN KURS PÅ BRILLBEE Här blir du guidad i 21 dagar. Du får en massa goda, enkla och braiga recept. Du får tips, sånt som kan vara bra att tänka på inför och under en detox. Du får lite yoga, andningsövningar och avslappningsövning. Jag guidar dig genom din 21 dagars detox och jag lovar det kommer att bli lättsammare. Jag håller dig virtuellt i handen och lotsar dig fram och vips så har 21 dagar gått.

Och det allra, allra bästa är att du får 20 procent rabatt på min kurs fram till midsommar. Så gå in via länken och skriv in BALANS i kampanjrutan så får du rabatten. Bra va?

9789155261498_200_21-dagar-till-ett-lattare-och-friskare-liv

_V1A6361corp