bikinignäll

_MG_3465

Jag älskar att bada. Jag älskar att sola. Jag älskar snygga behåar och bikinis.
Men den här tiden på året när det är dags att inhandla en bikini så tappar jag lusten. Luften går ur mig.
Bläddrar i kvällstidningarna eller modetidningar och ser den ena fina bikinin efter den andra.
Ja, just det jag glömde säga det. Jag gillar mode också.
I de här tidningar står det Bikinisar för alla kroppar.
Päronformade kroppar.
Modell större kroppar.
Stora bröst
Små bröst.
Ja, oj vad de hittar olika typer av kvinnokroppar att kränga en bikini på.
Men inte min.
Jag har bara ett bröst.
Jag behöver en bikini med en liten ficka så jag kan lägga in mitt bröstinlägg.
Men jag finns inte representerad i någon tidning eller på någon badavdelning.

Jag gick till Nk. De hade EN behå för kvinnor med bröstprotes. Jag gick runt på Åhlens och fingrade på den ena bikinin efter den andra. Tänker att det skulle vara så lätt för baddräktstillverkarna att göra en sån där ficka på bikinisen. För det finns säkert tjejer med små bröst som vill lägga in ett litet inlägg. Men framförallt det skulle göra att jag kunde få ha den där härliga känslan av att kunna välja och vraka. Och att kanske få känna mig fin på stranden.

Nej, nu får jag gå till en behåaffär för oss som opererats. Det är där bland annat där vi hämtar ut våra bröstproteser. Där går jag runt bland så tråkiga tantbehåar modell tyskt postordemode från 90-talet. Jag vill ha en solbikini. Inte en baddräkt eller en bikini med tjocka band och stora byxor. Innan jag opererade bort mitt högerbröst hade jag trekantsbikini.

Blä för att det är så orättvist.

8
8