bikinignäll

_MG_3465

Jag älskar att bada. Jag älskar att sola. Jag älskar snygga behåar och bikinis.
Men den här tiden på året när det är dags att inhandla en bikini så tappar jag lusten. Luften går ur mig.
Bläddrar i kvällstidningarna eller modetidningar och ser den ena fina bikinin efter den andra.
Ja, just det jag glömde säga det. Jag gillar mode också.
I de här tidningar står det Bikinisar för alla kroppar.
Päronformade kroppar.
Modell större kroppar.
Stora bröst
Små bröst.
Ja, oj vad de hittar olika typer av kvinnokroppar att kränga en bikini på.
Men inte min.
Jag har bara ett bröst.
Jag behöver en bikini med en liten ficka så jag kan lägga in mitt bröstinlägg.
Men jag finns inte representerad i någon tidning eller på någon badavdelning.

Jag gick till Nk. De hade EN behå för kvinnor med bröstprotes. Jag gick runt på Åhlens och fingrade på den ena bikinin efter den andra. Tänker att det skulle vara så lätt för baddräktstillverkarna att göra en sån där ficka på bikinisen. För det finns säkert tjejer med små bröst som vill lägga in ett litet inlägg. Men framförallt det skulle göra att jag kunde få ha den där härliga känslan av att kunna välja och vraka. Och att kanske få känna mig fin på stranden.

Nej, nu får jag gå till en behåaffär för oss som opererats. Det är där bland annat där vi hämtar ut våra bröstproteser. Där går jag runt bland så tråkiga tantbehåar modell tyskt postordemode från 90-talet. Jag vill ha en solbikini. Inte en baddräkt eller en bikini med tjocka band och stora byxor. Innan jag opererade bort mitt högerbröst hade jag trekantsbikini.

Blä för att det är så orättvist.

22 reaktioner på ”bikinignäll”

 1. Britt-Marie Harju

  Håller med dig, men om jag verkligen vill ha en bikini som inte har ficka syr jag dit en, det behövs inga större syvana för att klara det Men jag tycker samtidigt att det vore bra om vi vågade visa oss som vi är, t ex så använder jag inte protes när jag har hel baddräkt, utan har köpt en med mjuka kupor. Jag har på nätet sätt fina bikini från Finland för bara ett bröst, men ska genast erkänna att jag inte vågat köpa än
  kram B-M

 2. Anna Ekblad

  Hej

  Jag har köpt både bikini och baddräkt från Abecita. Dom har fina badkläder för oss som har bröstprotes.
  Med vänlig hälsning Anna Ekblad

 3. Helén Liljeros

  Tips, har hört att det finns en affär på
  Olof Palmesgata Stockholm som ska sälja bh o bikinis då man anv protes?

 4. Jag vet att jag har sett bikinis med inlägg i USA som har varit riktigt snygga. Tyvärr vet jag inte vart eftersom jag inte köpte nån. Det kanske går att finna genom att goggla.

 5. Elisabet Lundström

  Googla ”baddräkt bröstprotes”. Många träffar (Abecita, Panis Emporio m fl).
  ? Elisabet

 6. Jag skulle vilja se detta som världens möjlighet för dig istället. Tänk att just du har erfarenheter och idéer som skulle kunna bidra till att skapa den bikini du vill se i butikerna. Hitta en tillverkare att samarbeta med och skapa KBJ top-hot bikini för kvinnor av alla storlekar. Tänk på mig när du inser att succen är ett faktum. Lycka till och kram från mig.

 7. Var jag så vältränad som du är skulle jag inte bry mig så mycket. Värre när man på grund av låg ämnesomsättning blivit jämntjock. Jag vet att allting är relativt och man får inte förminska andras problem. Kanske hittar du något i Spanien eller Grekland. Jag skulle vara jätteglad om jag var så snygg som du är.

 8. Du är verkligen ingen tant i ordets dåliga bemärkelse. Ingen trevlig kommentar och fullkomligt onödig.

 9. Vad längesedan du skrev och ditt Instragram konto verkar inte finnas längre. Saknar dig….Kram Maggan

 10. Pingback: Abecita Bikini 2017 – ROWPOT

 11. Pingback: Badkläder 2016 – CUBAMAFIA

 12. Pingback: Bikini Med Inlägg – CUBAMAFIA

 13. Pingback: Abecita Bikini 2018 – MICROURL

 14. Pingback: Baddräkt Salta Bad – KINECTIMALS

 15. Ser att det var längesedan du skrev detta men vill ändå fråga: har du tittat på Eva Melke på Valentin Sabbats gata nära St Eriksplan? Jag hittade en snygg bikini-bh där och en kanonfin baddräkt också. De har även fina protes-bh:ar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *